Τι ακριβώς είναι τα στοιχήματα παρολί και πώς μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσει κανείς στο αθλητικό στοίχημα. Ουσιαστικά υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες πονταρίσματος, που αφορούν τα μονά αποδεκτά στοιχήματα, τα συστήματα και τα δελτία παρόλι. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με την τρίτη κατηγορία πού αφορά μεγάλο ποσοστό του τζίρου που πραγματοποιούν οι στοιχηματικές ιστοσελίδα.

Αθλητικά στοιχήματα

Τι είναι τα πονταρίσματα σε δελτία παρόλι

Σε αντίθεση με ένα μόνο στοίχημα, στα συστήματα και στα δελτία παρολί τοποθετεί κάνεις το δελτίο του περισσότερες από μία επιλογές. Ένα δελτίο παρολί για παράδειγμα μπορεί να έχει από 2 έως και δεκάδες επιλογές αγώνων. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ένα παρολί δελτίο είναι πως η τελική απόδοση της νίκης προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των επιμέρους στοιχηματικών αποδόσεων των σημείων που τοποθετεί ο παίκτης στο δελτίο του. Εάν για παράδειγμα ο παίκτης του στοιχήματος έχει επιλέξει να τοποθετήσει τέσσερις αγώνες στο παρολί δελτίο του με επιμέρους αποδόσεις 1,60 / 2,40 / 1,95 / 2,35 τότε η τελική απόδοση σε ενδεχόμενο νίκης είναι ο πολλαπλασιασμός όλων αυτών των αποδόσεων που δίνει ως αποτέλεσμα η στοιχηματική απόδοση 17,60. Η απόδοση αυτή είναι όπως καταλαβαίνετε πολύ υψηλή για τα επίπεδα του αθλητικού στοιχήματος. Όμως, υπάρχει αντίστοιχα και το μειονέκτημα που πρέπει κανείς να υπολογίσει στα δελτία παρόλι.

Το μειονέκτημα σε ένα δελτίο παρολί είναι πως για να πληρωθεί κάνεις αυτή την απόδοση που προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των επιμέρους αποδόσεων, θα πρέπει να κάνει επιτυχημένη πρόβλεψη σε όλους τους αγώνες που έχει τοποθετήσει στο δελτίο του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να πιάσει και τους τέσσερις αγώνες για να πληρωθεί επιτυχώς το δελτίο του σε απόδοση 17,6. Εάν ο παίκτης χάσει κάποια από τις επιλογές του, το δελτίο θεωρείται χαμένο και δεν παίρνει τίποτα.

Οι πιθανότητες πίσω από τα δελτία παρολί

Μία από τις πιο βασικές συμβουλές στο αθλητικό στοίχημα είναι να παίζει κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες και να έχει αυξημένες αντίστοιχα πιθανότητες νίκης. Δυστυχώς, στην περίπτωση των παρολί ισχύει το αντίθετο και ουσιαστικά επιδίωξη είναι να βγει μία μεγάλη απόδοση με την συμπερίληψη στο δελτίο αρκετών αγώνων. Έτσι, με μικρά ποσά μπορεί κανείς να έχει πιθανότητες νίκης με μεγάλες αποδόσεις, οι οποίες όμως αντίστοιχα είναι λιγότερο πιθανό να συμβούν.

Από πλευράς επιτυχίας είναι κατανοητό πως αυτό δεν είναι ότι καλύτερο, όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες του δεν επιθυμούν να στοιχηματίζουν πολύ μεγάλα ποσά και συνεπώς τα δελτία παρολί αποτελούν μία καλή επιλογή. Σε περίπτωση που θέλετε να διασκεδάσετε και παίζετε περιστασιακά με χαμηλά πονταρίσματα, θα διαπιστώσετε πως τα παρολί αποτελούν μία καλή περίπτωση για να περάσετε όμορφα το χρόνο σας. Από πλευράς στατιστικής και μαθηματικών πάντως δεν είναι ότι καλύτερο και εφόσον παίζετε σοβαρά και επαγγελματικά, καλύτερο είναι να προτιμήσετε τα μονά αποδεκτά στοιχήματα. Οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες, άλλα αντίστοιχα οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ασύγκριτα μεγαλύτερες.

Οι διάφορες προσφορές* των στοιχηματικών ιστοσελίδων στα παρολί

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στη μεγάλη πλειοψηφία τους πριμοδοτούν τα παρόλι γιατί ουσιαστικά έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας οι ίδιες. Όταν ένας παίκτης χάνει το στοίχημα, τότε αυτές είναι που κερδίζουν. Σε μία προσπάθεια να οδηγήσουν τους παίκτες περισσότερους προς τα παρολί δελτία και δεδομένου πως ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο είναι τεράστιος, επιλέγουν να δώσουν συγκεκριμένες προσφορές* σε αυτή την κατηγορία.

Αυτό είναι ότι καλύτερο για τον παίκτη που παίζει ήδη δελτία παρολί, καθώς με τον τρόπο αυτό μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη πιθανότητα επιτυχίας του, αλλά και να βγάλει περισσότερα κέρδη από τα επιτυχημένα πονταρίσματα.

Δύο από τις πιο κλασικές προσφορές* των στοιχηματικών ιστοσελίδων στον τομέα των παρολί είναι αυτές που προσφέρουν αυξημένα κέρδη ανάλογα με τον αριθμό αγώνων στα δελτία και εκείνες που δίνουν επιστροφή χρημάτων εάν χαθεί μόνο μία επιλογή. πιο συγκεκριμένα:

Αυξημένα κέρδη ανάλογα με τις επιλογές

Πέρα από την τελική απόδοση που βγάζει ένα δελτίο παρολί με βάση τις επιμέρους αποδόσεις, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν συνήθως κάποιες προσφορές* για περισσότερα κέρδη στους νικητές. Μία συνηθισμένη προσφορά* είναι να αυξάνεται το ποσοστό του κέρδους σε ένα ποσοστό που αντιστοιχεί στον αριθμό των αγώνων που έχει κανείς βάλεις το παρόν δελτίο.

Για παράδειγμα, μπορεί μία στοιχηματική ιστοσελίδα να πει πως προσφέρει 15% μεγαλύτερα κέρδη εάν το δελτίο έχει 4 επιλογές αγώνων, 25% μεγαλύτερα κέρδη αν το δελτίο έχει 5 επιλογές αγώνων, 50% εάν ένα δελτίο παρολί έχει 6 επιλογές αγώνων και 100%, δηλαδή διπλάσια κέρδη αν ένα δελτίο παρολί που καταθέτει ο παίκτης έχει 7 και περισσότερες επιλογές. Εσείς από την πλευρά σας καλό είναι να μην παρασυρθείτε από αυτό. Ακολουθήστε την τακτική που ακολουθούσατε και πριν και ουσιαστικά θα έχετε αναβαθμισμένα δελτία με περισσότερες δυνατότητες. Εάν για παράδειγμα παίζατε κλασικά πέντε επιλογές στα δελτία σας, συνεχίστε να παίζετε πέντε επιλογές και όχι περισσότερες. Έτσι έχετε περισσότερα να κερδίσετε. Μην παρασυρθείτε με περισσότερες επιλογές γιατί έτσι μειώνετε τις πιθανότητες σας επιτυχίας.

Μετρητά

Επιστροφή χρημάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις

Με τη συγκεκριμένη προσφορά* που είναι επίσης διαδεδομένη στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, ο παίκτης παίρνει συνήθως πίσω το ποντάρισμα του όταν στο δελτίο παρολί χάσει πχ. μόνο έναν αγώνα. Υπάρχουν πάντα όροι και προϋποθέσεις και είναι διαφορές από ιστοσελίδα στοιχήματος σε ιστοσελίδα στοιχήματος, όμως αυτή είναι η βασική ιδέα, πως αν ο παίκτης χάσει μόνο μία από τις επιλογές του, τότε το δελτίο του δεν θεωρείται χαμένο. Αντίθετα του προσφέρεται πίσω το ποσό του πονταρίσματος που έχει πραγματοποιήσει.

Πώς μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει και να καταθέσει δελτία παρόλι

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και ισχύει λίγο πολύ το ίδιο σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Αρχικά θα πρέπει να βρείτε μία - μία τις επιλογές των αγώνων που σας ενδιαφέρουν. Πατήστε πάνω στο σημείο που θέλετε, αλλά μην δώστε το τελικό ποσό ακόμα στη φάση αυτή. Συνεχίστε και με άλλες επιλογές, κάνοντας κλικ στο σημείο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε συνήθως δεξιά στην οθόνη σας πως ο ένας αγώνας έχει προστεθεί κάτω από τον άλλο. Όταν ολοκληρώσετε όλες τις επιλογές σας, μόνο τότε δώστε το τελικό ποσό πονταρίσματος. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να κάνετε κλικ σε κάποιο κουτάκι για να ποντάρετε στα παρόλι, αν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις αυτό γίνεται αυτόματα. Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε πώς έχει γίνει ο πολλαπλασιασμός των επιμέρους αποδόσεων και έχει προκύψει το σωστό νούμερο γιατί σε αντίθετη περίπτωση ίσως να προσπαθείτε να στοιχηματίσετε σε κάτι άλλο, πχ. σε κάποιο σύστημα.

Τελικά αξίζει κανείς να ασχοληθεί με παρόλι δελτία στοιχήματος

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως μάλλον όχι. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το είδος του παιχνιδιού του κάθε παίκτη και τον τύπο παίκτη που είναι ο ίδιος. Τα δελτία δεν συμφέρουν από στατιστική και μαθηματική άποψη, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να φτάσει κανείς σε επιτυχία χρησιμοποιώντας τα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν παίκτες που παίζουν πιο χαλαρά, με σκοπό κυρίως να διασκεδάσουν και όχι με αυτοσκοπό τους το κέρδος. Στις περιπτώσεις αυτές τα παρολί αποτελούν μία καλή λύση καθώς επιτρέπουν στον παίκτη να στοιχηματίσει μικρά ποσά με το ενδεχόμενο να βγάλει πολύ μεγάλος συντελεστές στις αποδόσεις του στοιχήματος. Συνδυάζοντας το γεγονός αυτό με κάποια καλή προσφορά* σε παρολί δελτία, μπορεί κανείς να κάνει πολύ ικανοποιητικά πονταρίσματα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μειωμένες σε σχέση με τα μονά αποδεκτά στοιχήματα.

Παίξτε παρολί δελτία στοιχηματίζοντας με χαμηλά χρηματικά πόσα και αντίστοιχα παίξτε μονά αποδεκτά στοιχήματα εάν το κεφάλαιο σας είναι μεγαλύτερο και ποντάρετε σε κάθε επιλογή σας περισσότερα χρήματα. Για να διασκεδάσετε τα παρολί είναι τέλεια.