Οι καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος της εβδομάδας στην Ελλάδα

Το αθλητικό στοίχημα περιλαμβάνει μία ωραία διαδικασία κατά την οποία ο παίκτης οφείλει να ερευνήσει τις αγορές και τα πρωταθλήματα και να βρει τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για να στοιχηματίσει. Παρά το γεγονός πως αυτή η διαδικασία είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και αποτελεί βασικό κομμάτι του αθλητικού στοιχήματος, απαιτεί σίγουρα χρόνου για να γίνει. Κάποιοι παίκτες προτιμούν να βρουν έτοιμα προγνωστικά στοιχήματος από άλλους τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στα δικά τους δελτία. Θα πρέπει κανείς, ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην εμπιστεύεται τον οποιοδήποτε υπόσχεται πώς θα του προσφέρει επιτυχημένες προβλέψεις.

ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα προγνωστικά του στοιχήματος επί πληρωμή

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που λειτουργούν συνδρομητικά. Ο παίκτης ουσιαστικά είναι αναγκασμένος να πληρώσει κάποια χρηματική συνδρομή για να πάρει ένα ή περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και να το χρησιμοποιήσει. Οι περισσότερες ιστοσελίδες αυτού του είδους υπόσχονται πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και κάποιες μάλιστα ακόμα και 100% επιτυχία στους αγώνες που προσφέρουν ως προγνωστικά. Τα ποσοστά αυτά είναι τεράστια και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα σε καμία περίπτωση. Όταν βλέπετε τέτοιου είδους διαφημίσεις και υποσχέσεις μάλλον πρόκειται για κάποια απάτη.

Δυστυχώς αυτές οι συνδρομητικές ιστοσελίδες δεν σας δίνουν εκ των προτέρων κάποια λίστα με αποτελέσματα για να μπορέσετε να συγκρίνετε την αποτελεσματικότητα τους. Ακόμη όμως κι αν σας δώσουν δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι εάν τα αποτελέσματα είναι όντως πραγματικά.

Αυτό που κάνουν συνήθως είναι να παρουσιάζουν κάποιες επιτυχημένες προβλέψεις αφού έχουν πραγματοποιηθεί όμως τα παιχνίδια. Αυτό φυσικά δεν σας δίνει κάποια εγγύηση πως όντως έτσι είναι τα πράγματα, καθώς θα μπορούσαν κάλλιστα να λένε ψέματα. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες αυτό ακριβώς κάνουν. Είναι συνεπώς καλύτερο να αποφύγετε πλήρως αυτού του είδους τις ιστοσελίδες, καθώς στη μεγάλη πλειοψηφία τους αποτελούν απάτες. Προτιμήστε ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά για το στοίχημα

Οι ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο. Μιλάμε τόσο για ελληνικές, όσο και για ξένες ιστοσελίδες. Αυτές οι ιστοσελίδες σε καθημερινή βάση ή σε τακτά άλλα διαστήματα δημοσιεύουν προτάσεις και προγνωστικά στοιχήματος, τα οποία μπορεί κανείς να ακολουθήσει.

Υπάρχουν σίγουρα αρκετές ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν, ωστόσο, αντίστοιχα και ιστοσελίδες που δεν έχουν τόσο επιτυχημένες σε προβλέψεις και εκτιμήσεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά πριν αρχίσετε να ακολουθείτε τυφλά τις υποδείξεις μιας ιστοσελίδας με προγνωστικά στοιχήματος, είναι να τσεκάρετε την αποτελεσματικότητά τους στο παρελθόν. Οι περισσότερες ιστοσελίδες προγνωστικών έχουν πίνακες με όλα τα προηγούμενα προγνωστικά και τα αποτελέσματα. Δείτε σε βάθος χρόνου τι επιτυχία έχουν αυτές οι προβλέψεις. Εάν παρατηρήσετε πως υπάρχει γενικά ένα θετικό ποσοστό αποτελεσματικότητας μπορείτε να τις ακολουθήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα προγνωστικά τους.

Δώστε προσοχή

Είναι σημαντικό, ωστόσο, στο σημείο αυτό να κάνουμε μία συγκεκριμένη παρατήρηση. Εφόσον αποφασίσετε να ακολουθήσετε τα προγνωστικά κάποιας ιστοσελίδας, θα πρέπει να βρείτε κάποιο αντίστοιχο επίπεδο απόδοσης. Μιλάμε για αποδόσεις που είναι ίσες οι μεγαλύτερες από αυτές που σας προτείνουν. Ακριβώς για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχετε εγγραφεί σε πάρα πολλές και διαφορετικές ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος, σε όσες περισσότερες μπορείτε.

Φροντίστε να προτιμήσετε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Δεν έχει κανένα νόημα να παίζετε τις υποδείξεις που σας δίνουν οι ιστοσελίδες προγνωστικών σε χαμηλότερες αποδόσεις. Η αποτελεσματικότητα θα πάψει να είναι η αναμενόμενη και θα αρχίσετε να χάνεται χρήματα μόνο και μόνο επειδή παίζετε χαμηλότερες αποδόσεις. Αυτό τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα θα είναι αρνητικό για την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι που παίζετε.

Συγκεκριμένες προτάσεις ιστοσελίδων με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Για να φύγουμε από τις γενικές αναφορές και τις θεωρίες και να μπούμε λίγο στην πράξη. Παρακάτω σας προτείνουμε κάποιες συγκεκριμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν σε σταθερή βάση προγνωστικά στοιχήματος. Οι περισσότερες ασχολούνται κυρίως με το ποδοσφαιρικό στοίχημα, όμως αυτό δεν είναι και απόλυτο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες και να βρίσκετε χρήσιμες υποδείξεις για τα παιχνίδια που θα παίξετε στη συνέχεια εσείς.

Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να ακολουθείτε όλους τις υποδείξεις και τα προγνωστικά. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του αθλητικού στοιχήματος είναι να καταφέρει κανείς να είναι επιλεκτικός στα πονταρίσματα τα οποία πραγματοποιεί.

Ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά

  • betarades.gr
  • kingbet.net
  • foxbet.gr
  • sportbet.gr
  • olbg.com
  • freetips.com

Η καλύτερη μέθοδος πονταρίσματος

Εάν παρατηρήσετε τις προτάσεις και τα προγνωστικά των παραπάνω, αλλά και άλλων ιστοσελίδα, θα παρατηρήσετε πως υπάρχει μία συγκεκριμένη ορολογία που χρησιμοποιείται. Αυτό αφορά κυρίως το ποντάρισμα όπου υπάρχει αναφορά στις λεγόμενες «μονάδες». Δεν θα βρείτε δηλαδή να αναφέρονται συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, παρά μόνο μονάδες στις θέσεις αυτών.

Οι μονάδες αποτελούν μία μεταβλητή που αλλάζει από χρήστη σε χρήστη. Ουσιαστικά το μέγεθος της κάθε μονάδας πονταρίσματος διαμορφώνεται από το κεφάλαιο το οποίο διαθέτει ο κάθε παίκτης και επιχειρεί να χρησιμοποιήσει για τα πονταρίσματα που θα πραγματοποιήσει. Όταν ένας παίκτης ποντάρει σταθερά το ίδιο ποσό σε όλες του τις επιλογές, ανεξαρτήτως από τις στοιχηματικές αποδόσεις και από άλλους παράγοντες τότε λέμε πως κάνει flat betting. Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι εύκολα, καθώς ο παίκτης έχει προσδιορίσει ήδη το ποσό που θέλει να στοιχηματίσει και χρησιμοποιεί το ίδιο σε κάθε επιλογή του.

Αθλητικά στοιχήματα

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προσαρμόσει το ποντάρισμα χρησιμοποιώντας τις μονάδες αυτές. Αν σε μία περίπτωση το ποντάρισμα είναι μία μονάδα και σε άλλη είναι τρεις μονάδες πότε στην πρώτη περίπτωση χρησιμοποιεί το ελάχιστο ποντάρισμα του και στην άλλη περίπτωση τρεις φορές το ελάχιστο ποντάρισμα. Αυτό ας το δούμε λίγο πιο πρακτικά. Το προγνωστικό του στοιχήματος αναφέρει σε μια τέτοια περίπτωση πώς στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ο παίκτης θα πρέπει να ποντάρει μία μονάδα υπέρ του Παναθηναϊκού. Εάν το ελάχιστο ποντάρισμα του είναι τα 2 ευρώ, τότε ουσιαστικά το προγνωστικό του αναφέρει πως πρέπει να στοιχηματίσει 2 ευρώ στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Αν σε μία άλλη περίπτωση το προγνωστικό αναφέρεται στον αγώνα ΟΦΗ - ΑΕΚ και στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με ποντάρισμα τριών μονάδων, τότε ουσιαστικά ο παίκτης καλείται να στοιχηματίσει 6 ευρώ (2x3) στη νίκη της ΑΕΚ. Αυτή ακριβώς είναι η έννοια και η χρήση των μονάδων στο στοίχημα. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να στηριχτείτε απόλυτα στην άποψη του συντάκτη του προγνωστικού. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή του όσον αφορά το προγνωστικό, αλλά να στοιχηματίσετε εσείς με όσα πιστεύετε προσωπικά εσείς πως θα ήταν καλύτερο. Αυτό βέβαια θα πρέπει να το κάνετε εφόσον έχετε μία μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο του αθλητικού στοιχήματος και παράλληλα έχετε σημαντικούς λόγους να πιστεύετε πως η δική σας επιλογή είναι προτιμότερη.

Τελικά αξίζει να ακολουθεί κανείς τα προγνωστικά άλλων

Αξίζει, αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όχι πάντα. Θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ να βρείτε αποτελεσματικές ιστοσελίδες και αποτελεσματικούς παίκτες που να προσφέρουν αφιλοκερδώς τα προγνωστικά. Τις περισσότερες φορές θα βρείτε κάποιες προτάσεις που θα σας οδηγήσουν στο να χάσετε χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να κάνετε τη δική σας έρευνα και να καταλήγετε στα δικά σας προγνωστικά στοιχήματος. Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακολουθήσετε, ωστόσο, κάποιον άλλον και τα προγνωστικά του, φροντίστε σίγουρα να κάνετε μία εκτεταμένη έρευνα και να δείτε το ποσοστό επιτυχίας που προκύπτει από τις προτάσεις του παρελθόντος.

Θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία τις συνδρομητικές υπηρεσίες καθώς τις περισσότερες φορές μιλάμε για απάτες που απλά θα σας πάρουν τα χρήματά σας. Ακόμα, όμως κι αν σας δώσουν προγνωστικά, το πιο πιθανό είναι να χάσετε χρήματα και από κει. Εάν είχαν πραγματικά τόσο επιτυχημένες προβλέψεις όσο λένε ότι έχουν, δεν θα χρειάζονταν να πουλήσουν τις πληροφορίες τους. Λογικό δεν είναι αυτό; Βάλτε και εσείς τη λογική ως οδηγό σας όταν ασχολείστε με το αθλητικό στοίχημα.